Monday, December 22, 2008

STFU FAtEn FAdzIl!!..pls... :'(


Aku kerinduan amat sangat..Aku menci bile jadik camneh..Aku da penat d0k lupekan die..Ya allah, t0l0ng laa...Aku da meng0ng da neh..Ari2 d0k windu die..Ad0yaii..Keb0d0han amat sangat la neh..hmm..Bile nak start class weh??..Aku windu nak g my s0 called c0llege..l0l~

Rite n0w 5.29am..Aku d0k melayan lagu baek punye & reply msg Pian..Seb0k d0k men d0ta die tuh..Pian d0d0l, d0tA is s0 lasy seas0n..haahaa..Glew bitch shial..Wuteva, d0 i l0ok like i care?..heehee...

Kau dimana, ku ingin bertemu..Ungkapkan semua rasa rindu ku..Haruskah aku berlari, haruskah aku menangis lagi??..hmm..Hanya tuhan yang tahu segalanya, rasa rindu yang aku punya..Padamu, hanya dirimu..

Skunk aku rindu glew kat die..S0k luse aku buat2 lupe die, then rindu balik.."Sampai kapan mau hidup begini cik NUR??"..Aku redh0, sungguh tak tipu..Tp aku tak rela..Maybe sbb aku tak ready nak lupe sume..Insyaallah..
Next year i'll f0rget evrything.. :)


Dan bila kau menghilang..Musnahlah, musnah impian..Tuk menggapai bintang..Terangi hidupku..Ku mahu kau tahu kaulah destinasiku..Dalam ingatanku..huuhu..I'm addicted 2 this s0ng, thx 2 cik PUTERI~..Ari tuh aku just realize ape yg aku rase same ngan lagu neh..hmm..N0w xtaw arr..Ari2 d0k melayan, skunk p0wn same..Layan slagy bley.. (=

[m0nday, 22nd dec 2008..5.46am]

2 comments:

Hajar. said...

lagu situasi tu pon aku dgr sbb kebetulan ade member dedicate kt aku. setiap kali dgr je, ati aku rase semcm.. rase cam xleh trime hakikat yg aku penah buat salah kt die.. huhuhu.. sbb tu aku agak tganggu bile ko dok nyanyi2 lagu tu..

"Dan bila kau menghilang..Musnahlah, musnah impian..Tuk menggapai bintang..Terangi hidupku..Ku mahu kau tahu kaulah destinasiku..Dalam ingatanku" ayat neh xbleh bla..

purple violet said...

Babe, I'm s0rry!!!...
Lagu neh mmg manyak makan dlm d0e..
tp aq asek melayan ari2..
hmmm...