Sunday, January 4, 2009

pagy yg gelap.. (:

[4th Jan 2009, 6.50 am]

3 years ag0, aku dapat lesen kete!..haahaa..Happy glew d0e time tuh..Sbb dapat lesen leh balik kL, xyah duk J0h0r ag..heehe..Dulu J0h0r ngan kL da mcm blakang umah je..Evry wix balik..lalala..h0mesick la k0non.. (:

Rite n0w, aku bengang glew!!..Urgh..wutdefak la weh!!..Geram nyew aku skunk neh..Aku baru pas tgk Lecture Timetable January 2009 Semester..Sungguh takku sangka2..Class aku 2 ari je[mmg da taw p0wn]..Tp de 3 ari nyew jadual...Tak taw arr mine yg mane 1..
  • M0nday Tr39 @ 10.30 am - 12.30pm
  • Thursday Tr38 @ 8.30am - 10.30am
  • Friday Tr37 @ 2.30 pm - 3.30pm / 3.30pm -4.30pm
Class slase mmg aku nak elakkkan, sbb aku malas glew mang0n pg..haahaa..Class ari jmaat lak mane2 je la, aku xkesa..Sbb aku xsmayg jmaat & sem neh aku nak takm0 berkepit ngan IFwat!..Pasal jadual aku xkesa sgt..Lecturer nye aku kesah sgt2!..Seyes aku kesah d0e~

Aku nak cakap siap2
..Kal0 sem neh aku kant0i f0od service system management, tuh bukan salah aku!..Sbb lect yg ngaj0 tuh xskew sama aku!!..Plus die d0k jaje cter aku!..K0n0n nyew aku malukan name c0llege~..WUTDEFAK la weh..Sape lagy kal0 bukan..Juliana Azhari~..


Eeeee...Bengang glew aku, sp0il tr0s mo0d tuk berskew ria jap g..Aku menci d0e!!..S0meb0dy save me...Aku xsangg0p nak ngadap muke die weh..K0mp0m nti aku jadik blurr, sbb aku mane paham kal0 die ngaj0r..huhux..Miss Nina, asal u tak ajar sem neh??..huhux..Nti sure i xdpt A..Ad0yaii~..sedey amat..*s0b..s0b*

Ya Allah, Ya tuhanku..Berikanlah aku semangat t0k mas0k class die..K0 taw betape aku nyampah nak neng0k muke die, apetah lagy nak dgr die mengajar..huhux...Berillah hambe mu ini semangat..Aminnn..(:

2 comments:

dieyanadia said...

hahaha....sba k u..i phm perasaan nyer blja ngn lecturer yg kita xsuka+ dia xsuka kita...hahahaha...

jz enjoy ur las sem lor dear...

*pUrple vi0let* said...

baek!!..terpakse 0uh..
redh0 je laa..
huhux..
(: